Kedves Betegeink!

Szeretnénk, ha itt tartózkodása minél hasznosabb és kellemesebb lenne, ennek érdekében még ideérkezése előtt néhány információt tudatunk Önnel.

A gyógyintézet 200 éves tapasztalatokra támaszkodva a modern gyógyászat eszközeivel végzi az emésztőszervi, idült nőgyógyászati, idült belgyógyászati és mozgásszervi betegségek kezelését.

Kérjük, hogy helyét - amennyiben lehetséges - a délelőtti órákban foglalja el. TAJ kártya szám minden esetben szükséges!

A kezelés időtartamát - állapota alapján - a kezelőorvosa határozza meg.

Amennyiben gyógykezelését bármilyen okból nem tudja a megadott időpontban megkezdeni, úgy kérem, hogy haladéktalanul értesítse felvételi irodánkat levélben vagy e-mailben!

 

orvosallas

Ellátása alatt Önnek napi háromszori étkezés, valamint a megérkezés napján ebéd és vacsora, az eltávozás napján reggeli biztosított.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az intézményünkbe saját tulajdonú elektromos készülék (TV, kávéfőző, hősugárzó, stb.) behozatala, ill. használata TILOS! Lehetőséget kínálunk - térítés ellenében - ágymelletti kábel TV használatára, mely fülhallgatóval ellátott.

Felvételre jelentkezéskor kérjük hozza magával:

 • Személyi igazolványát és lakcím kártyáját
 • Érvényes betegbiztosítási kártyáját
 • Teljes korábbi egészségügyi dokumentációját, (betegségére vonatkozó 1 éven belüli vizsgálati leleteit -UH, endoszkópia, rtg, stb. -, vagy kórházi zárójelentését a fenti vizsgálatokkal ill. egyéb betegségre vonatkozó leleteit)
 • Egy évnél nem régebbi mellkas rtg. leletét vagy tüdőszűrő vizsgálati igazolását
 • Három hónapon belüli laboratóriumi vizsgálati leleteit:We, vérkép (qualitativ, quantitativ), vércukor, SGOT, SGPT, GGT, Alk.phosph., Se kreat., KN, vizelet vizsgálati eredményét
 • Amennyiben lehetséges a rendszeresen szedett, alkalmazott gyógyszereit,  különös tekintettel az egyedi importból származó gyógyszerekre. Hiányukban természetesen a kórházunk biztosítja a hatóanyagnak megfelelő gyógyszereit
 • Továbbá, pizsamát vagy hálóinget, köntöst, papucsot, gumipapucsot, fürdőruhát, fürdősapkát, vállfát, törölközőt, evőeszközt (kanál,villa,kés). Szabadidőruhát, sportcipőt feltétlenül hozzon magával

Kérdés esetén keresse betegfelvételi irodánkat:

 • Telefon: 06/36/544-804
 • Fax: 06/36/364-072
 • e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cím: Parádfürdői Állami Kórház 3244 Parádfürdő, Kossuth út 221.

Bízunk benne, hogy ezek az információk segítséget nyújtanak abban, hogy megfelelően felkészülhessen a gyógykezelésre és itt tartózkodása hasznosan és kellemesen teljen.

Kórház vezetősége

...

Tájékoztató személyes adatok kezeléséről "betegek" érintetti kategória részére